DANSLESSEN:

Danslessen bij Dance to the 60's worden al snel tot het gezelligste avondje van de week wordt gerekend. Steeds meer mensen weten ons ook te vinden! U misschien ook?

Het leuke aan de danslessen bij Dance to the 60's:

• het goedkoop is, slechts 65 euro p.p voor de periode van 3 maanden!!

• er op een ongedwongen, gezellige manier wordt les gegeven met ruimte voor humor.

• je binnen een paar weken al behoorlijk kunt dansen.

• de leden die op dit moment dansen tussen de 17 en 80 jaar zijn. Dus voor jong en oud.

• iedereen dezelfde passen leert, maar toch danst ieder op z'n eigen manier.

• de muziek herkenbaar is voor iedereen.

• je leuke mensen leert kennen.

• dansen 1 van de makkelijkste manieren is om te blijven bewegen.

• je komt dansen bij de gezelligste en leukste dansschool!

In April, September en in Januari starten we steeds met een nieuwe reeks lessen… kom eens langs of bezoek de website….

Meer informatie: http://www.dancetothesixties.com

of bel: 06-230 50 364

DANSSHOWS EN WORKSHOPS:

Voor een gezellige en sprankelende Bruiloft, bedrijfsfeest, buurtfeest, Fifties of Sixties themafeest enz. moet u zeker bij Dance To The 60's zijn.

De leden van ons showteam stralen één en al enthousiasme, respect en kwaliteit uit. Wij geven dans demonstraties in verschillende formaties. Van een ingestudeerde dans show tot figuranten, Met de ervaring die we sinds 1989 hebben opgebouwd weet u zeker dat u iets extra's in huis haalt.

Ook kunnen wij u informeren en adviseren voor eventuele live muziek, Welke Rock ‘n’ Roll / Rockabilly bands zijn echt goed?

Regelmatig worden wij benaderd door diverse organisaties en Televisie programma's voor onze fantastische dans demonstraties.

Wij zijn bekend van o.a:

Televisie:

Everybody Dance Now, Herrie in de Keuken, Tijd voor Max, Man Bijt Hond, De BZT Show, Special van Herman van Veen, Man Bijt Hond, Idols, Upc reclame, Nederland in Beweging, HoeZo? van Bart Peters, Het kersthuis (TV West) en een aantal clips met Johnny Valentino

FEESTEN:

Regelmatig houden wij i.s.m. 2B Home ook Rock 'n Roll feesten, deze feesten zijn bekend onder: “The Jukebox Live ” feesten.

Op deze feesten staan de beste Rock 'n Roll, Swing & Rockabilly bands.

Het is zeker de moeite waard om eens langs te komen op 1 van deze feesten die garant staan voor een fantastische avond uit in een ongedwongen sfeer:

Of je nu kunt dansen of niet, iedereen is van harte welkom op de Jukebox live feesten die staan voor een nostalgische trip naar de jaren ‘50, met knallende live bands, zwierende petticoats, mooi uitgedoste vrouwen en rockers en vooral tot de laatste centimeter gevulde dansvloeren.

Ga dus mee op een nostalgische trip naar de jaren ‘40, ‘50 en ‘60. Herbeleef een stukje geschiedenis en geniet een avond lang van deze unieke retrosfeer met old school swing in een mooi decor en knetterende rootsmuziek.

“Ook bezoekers die al op een andere Jukebox Live avond geweest zijn en zelf niet kunnen dansen, ervaren deze avonden als super gezellig: ze nemen een drankje en komen zeker nog wel een aantal keer. Vooral de goede bands, de oouderwets, ontspannen, ongedwongen gezellige sfeer maken deze avonden uniek”

Deze avonden worden gehouden in:

2B Home

aan de Dr. J.W. Paltelaan 103

2712 PT Zoetermeer

Informatie over de Fifties / Sixties Rock 'n Roll Danslessen, Dansdemonstraties, Workshops en Feesten, Klik hier

http://www.youtube.com/watch?v=vOSjdxjlu7w